Recept ei-avocado salade

Zoals jullie inmiddels wel weten probeer ik een nieuwe, gezonde leefstijl te ontwikkelen (en houden). Om dit wat leuker te maken ben ik lekker aan het experimenteren met gezonde producten en receptjes. Vorige week maakte ik deze ei-avocado salade en ik vond het zo ontzettend lekker. Zo lekker dat ik het zelfs Kay durfde voor te schotelen ;-)!

Ik maakte 2 geroosterde speltboterhammen met deze ei-avocado salade voor hem en volgens hem smaakte het net zo lekker als eiersalade gemaakt met een heleboel mayo.. Als dat geen compliment is dan weet ik het ook niet meer!!

Wat heb je nodig voor 2 flink belegde boterhammen:

Recept ei-avocado salade

Gang Lunch, Salad

Ingrediënten
  

 • Een halve avocado
 • 2 gekookte eieren
 • Theelepel sambal
 • Ui hoeveelheid naar smaak
 • Peper/zout
 • Beetje citroensap
 • Verse bieslook

Instructies
 

 • Prak de avocado met het beetje citroenap, peper zout en de theelepel sambal fijn.
 • Snij het uitje zo fijn als jij lekker vind en voeg het toe.
 • Snij de 2 eieren in kleine stukjes en meng het met het avocado mengsel.
 • Besmeer de boterhammen met de ei-avocado salade, voeg peper en zout naar smaak toe en doe er wat verse bieslook overheen.
Trefwoord avocado, ei
Recept ei-avocado salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
Send this to a friend