Avocado chocolade mousse

Misschien heb je het wel is gehoord chocolade mousse gemaakt van avocado maar is dat nou wel lekker? Vandaag ga ik mijn mening delen en natuurlijk het recept. Ik vraag me af of dit lekker is en dit zal me allereerste keer zijn dat ik dit recept uitprobeer en ga proeven.. so wish me luck guys!

Avocado chocolade mousse

Avocado chocolade mousse

Gang Dessert, Zoete recepten

Equipment

  • staafmixer of blender

Ingrediënten
  

  • 1 rijpe avocado
  • 1 eetlepel rauwe cacao
  • 1 eetlepel honing
  • 4 eetlepels amandelmelk
  • 1 rijpe banaan
  • Topping optioneel: naar keuze frambozen

Instructies
 

  • Snijd de avocado in stukjes. Vervolgens ga je alles samen mixen met een mix apparaat tot er een smeuïg bestand ontstaat. En klaar is je chocolade mousse!
  • Mijn mening: eerst maakte ik het zonder de banaan en dat beviel me eigenlijk niet ik miste zoetigheid. Nadat ik de banaan erbij had gedaan en nog even goed had gemixt was ik ontzettend verbaasd over de smaak. Het smaakte ontzettend lekker en het had een echte mousse substantie. Ik had alleen wel even nog wat langer moeten mixen want ik had nog een paar avocado stukjes in de mousse. Voor de rest was het een heerlijk toetje en heb ik er ontzettend van genoten samen met mijn moeder. Ik heb het in de koelkast voor 2 dagen kunnen bewaren.
Trefwoord avocado, Chocolade, Makkelijk, Mousse, Snel
Onthoud het later

Zoals dit recept! Speld het nu vast aan je favoriete bord!

Pin
Avocado chocolade mousse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
Send this to a friend