Gezonde ontbijtmuffins Rens Kroes

Een paar weekjes terug kocht ik het kookboek van Rens Kroes: Powerfood. Waarschijnlijk hebben jullie hier bijna allemaal al wel van gehoord want wat heb ik dit boek veel voorbij zien komen. Op Facebook, Instagram en bij andere bloggers. Volgens mij is de PR van dit boek enorm goed gedaan! 😉

Ik was in ieder geval erg nieuwsgierig en aangezien ik zoveel mogelijk suikervrij probeer te eten besloot ik het boek te kopen. Het eerste recept wat ik er uit maakte waren deze ontbijtmuffins. Ik heb het recept iets aangepast (ik kan nooit zomaar een recept overnemen haha!) en uiteindelijk vond ik het resultaat best lekker. Niet fantastisch maar zeker de moeite waard om met jullie te delen omdat het zo gemakkelijk is en het zeker goed vult!

Gezonde ontbijtmuffins Rens Kroes

Gezonde ontbijtmuffins Rens Kroes

Gang Bakken
Porties 10 muffins

Ingrediënten
  

 • 100 gram havermout
 • 1 tl bakpoeder
 • 2 rijpe bananen
 • 3 eieren
 • 2 tl kaneel
 • Snuf zout
 • 10 eetlepels blauwe bessen

Instructies
 

 • Verwarm de oven voor op 180 graden.
 • Doe alles behalve de blauwe bessen in de blender en mix het goed met elkaar.
 • Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer dit even goed door.
 • Vul de vormpjes met het beslag. Deze leuke gestipte kocht ik ooit een keer bij Kruidvat!
 • Bak ze in 30 minuten af.
Trefwoord Bakken, bananen, Muffins, suikervrij

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
Send this to a friend